wie zijn wij
werkwijze
design
grafische vormgeving
prijzen
portfolio
recensies
alg. voorwaarden
contact
 


 
     
portfolio

RitzDzign heeft al een breed scala aan cliënten blij, tevreden en trots kunnen maken.
Hieronder ziet u hun websites met een korte beschrijving.

Zie ook de link 'grafische vormgeving' voor nog een portfolio.
(Alle getoonde ontwerpen zijn beschermd, eigendom van RitzDzign en het is niet toegestaan zonder onze toestemming deze te kopiëren of na te bootsen.)

 
  Patrick Bergsma

Website van een veelzijdige kunstenaar, bekend van zijn mozaiek-meisjes, tegels en nu van surrealistische landschaps-sculpturen met bonsai, zwevende landjes zoals je die op oude porseleinen borden ziet. Een website waarin zijn werk optimaal tot zijn recht komt.
 
   
       
  Yvonne Leeman

3-D beelden op een website tonen vergt extra creativiteit van de web-ontwerper/-bouwer. Op deze site van een veelzijdige beeldhouwster staan de kunstwerken centraal, elk beeld snel te bekijken van alle kanten.
 
   
       
  Blue Lotus Ayurveda

Deze website, die uit zijn voegen was gegroeid, is helemaal aangepakt en vernieuwd: niet alleen qua opmaak, taal, consistentie en kleurgebruik maar vooral de structuur.
 
   
       
  Liedje de Rooij

Haar schilderijen spreken voor zich; ze zit aan geen stijl of onderwerp vast. Dus ook een uitbundige stijl voor deze site. Daarnaast is Liedje ook expressie-therapeut.
 
   
       
  Josha Zwaan, in 2010 doorgebroken als schrijfster van Parnassia. Na Zeevonk nu ook in 2015 een derde roman, Dwaallicht. Parallel hiermee is haar website geheel gemoderniseerd. Hier is alles van haar hand te zien... romans, essays, verhalen en een blog. Een moderen site voor een moderne auteur.  
   
       
  Schuilkerk De Hoop, Diemen
Stichting 'Vrienden van De Hoop' organiseert concerten in dit fraaie, unieke monument. De concerten, de organisatie en de lokatie zijn in deze site beschreven, met extra informatie en veel foto's over de geschiedenis en over het interieur.
 
   
       
  Niek Bruynzeel
Een kunstenaar wil steeds nieuw werk laten zien en eigenlijk moet een kunst-site ook mee-ontwikkelen. Kijk hier naar deze veelzijdige, 2-talige site. Veel kunst op een sterke manier gepresenteerd. Geen fratsen, “eerlijk en puur” zoals de man zelf is.
 
   
       
 

Guido-Paintings
Guido La Rooij
Werkt, in kleinere en middelgrote formaten op papier en doek, voornamelijk met acryl-verf in een abstraherende stijl met soms ragfijne kleurcomposities.

 
   
       
 

Joke Janssen Art
Joke Janssen
Deze site heeft een grondige make-over ondergaan... niet alleen v.w.b. het kunst-aanbod maar ook de stijl, uitstraling en wijze van presentatie. Nu aantrekkelijk en eigentijds geworden.
Fris en helder.

top
   
       
 

Mooi-in-Amsterdam,
Silvia Bergsma

Een site voor een schoonheidssalon vraagt om een zachte, vrouwelijke uitstraling. De uitdaging was om deze toch sjiek en stijlvol te maken.

 
   
       
 

Ellenka-Art  Ellen ten Kate

Een website met werk van een dynamische kunstenares vraagt om een krachtige uitstraling, geheel in de stijl van haar kunst. Het is een digitale galerie geworden.

 
   
       
 

Tho-Frans-Art

Een drie-talige website voor een kunstenaars-echtpaar in Portugal.
Afstand maakt niet uit voor het maken van een website.
Alles kan per email.

 
   

PCOB
 


PCOB

Voor de afdeling Amsterdam is deze site een extra kanaal om leden te bereiken en te werven.

 
   
       
pvdo50up  

pvdo50up

inmiddels overgenomen

 

 
   
       
dierenkliniekDiemen   Dierenkliniek Diemen

Een duidelijke, overzichtelijke site voor dierenarts Kuhlmann, voor dieren-eigenaren in Diemen en omgeving, maar ook voor iedereen die belangrijke informatie zoekt over een kleine huisdier.
top
   
       
corinedebirk  

Atelier Levensboom, Corine de Birk
Een nieuwe uitgebreide website, modern en gevoelig met een duidelijke structuur, waarbij rekening is gehouden met nog verdere uitbreidingen.

 
   
       
afb   ccatelier, Alma Hermans
Een compleet vernieuwde website waarin meerdere aspecten van deze counselor/kunstenaar op een aantrekkelijke, evenwichtige manier worden getoond.
 
   
       
yogapicture   Yoga Pictures
De site Yoga Pictures is een site van een fotograaf en een kunstenares. Een zeer complete, twee-talige site met afbeeldingen en vergrotingen.
 
   
       
afb   Van Berk B-D
BOUWKUNDIG TEKENAAR MET EEN HOOGWAARDIGE INSLAG

Bedrijf Van Berk Buildings & Drafting
 
  top
       
site   Madelon de Keizer laat op deze site kunstwerken zien.
Daarnaast is er veel informatie over haar werk als schrijfster en historicus bij het NIOD. De site is in 3 talen.
 
 
       
site   ToP Website van de vereniging van Poolse vrouwen. Dat taal geen barrière hoeft te zijn bij het heront-werpen van een bestaande website, bewijst deze site.
 
 
       
wintershoven   Wintershoven :
drie verschillende activiteiten in een site verenigd, waarbij de stijl zowel kunstzinnig als zakelijk moest zijn.
 
 
       
zocieteit   Zóciëteit is een zeer actieve vereniging met een groot aantal activiteiten. Deze site was aan vernieuwing toe en richt zich nu op het werven van nieuwe leden. top
 
       
harfart   HarfArt, galerie Deze website is gemaakt in opdracht van een galerie en beeldentuin, gehuisvest in een prachtig gerenoveerde hoeve. Op de site staan foto's van de locatie en de kunst, gemaakt door RitzDzign. Vooral foto-bewerkingen zijn toegepast.  
 
       
Marco Wit   Wit-Art, Marco Wit maakt kunst met een maatschappelijke statement. Zijn stijl is krachtig, apart, tot in de detail afgewekt. Deze site doet recht aan zijn werk en persoon.  
 
       
  Robert B Kelp heeft een geheel eigen benadering v.w.b. het maken van kunst. Deze site is hierop afgestemd... niet teveel, alleen de essentie.  
 
       
magda   Magda Wieclawska Op een kunst website (met gedichten) moet kunst volledig tot zijn recht komen: niet alleen om bekeken/gelezen te worden maar ook moet de kijker verleid worden alles te zien. Dat is goed gelukt: de site is aantrekkelijk en is qua structuur helder. top
 
       
  Nancy Unsworth Bij het tot stand komen van deze nieuwe kunst site was het geen belemmering om in het engels af te stemmen. Eenvoud en het optimaal tentoonstellen van haar kunst stonden centraal bij het ontwerp.  
 
       
  Meerkunst is een Amsterdamse vereniging van beeldende kunstenaars.Naast nieuws over deze vereniging wordt het werk van de leden geëtaleerd. Helderheid en duidelijkheid waren leidend bij het realiseren van de vernieuwing van de site.  
 
       
 

Blue Lotus Ayurveda

Deze website was aan een nieuwe jas toe, Sterk verouderd

Zie boven 2016

 

 
 
       
lia meydam   Lia Meydam, fotograaf, had behoefte aan een geheel vernieuwde site, die meer in de stijl is van haar huidig werk. Helderheid en duidelijkheid ten top  
       
       
  Klipperrace, een site die door de jaren heen onoverzichtelijk en moeilijk beheersbaar was geworden, is door ons aangepakt, gestruktureerd en opnieuw opgebouwd. Nu snel, strak en dus ook beter bij te houden.  
 
       
christiaan   Christiaan Hoogmoed, fijnschilder in de stijl van de oude meesters, laat zijn kunst zien op deze site, met natuurlijk details waaruit de fijnheid van zijn schilderkunst blijkt. top
 
       
kunstwebdiemen   KunstWebDiemen, een online galerie met links naar o.a. heel veel kunst, met grote zorg uitgekozen. Vele uren kunstplezier wordt hier geboden. De site is eigendom van RitzDzign.  
 
       
Josha Zwaan   Josha Zwaan , doorgebroken als schrijfster met haar roman Parnassia. Dat belooft veel, dus is een website onontbeerlijk. Nu komen haar verhalen en essays ook onder de aandacht. Terecht !

Website , geheel vernieuwd, zie boven.
 
 
       
De weg naar werk   De Weg Naar Werk Als de klant schrijft: " Het is zelfs beter dan we van tevoren bedacht hadden", dan is ook ons doel bereikt.  
 
       
  Baker & Web Een site voor management die reductie/bezuigingen moet realiseren. De uitstraling, werking en opmaak van de site zijn een weerspiegeling van de twee professionals, de site-eigenaren.  
 
       
site   Mir-10 Een site voor een nieuwe onderneming. Twee ervaren trainers op het gebied van identiteit en uitstraling maken geraffineerd gebruik van het kleurenspectrum om hun doelstellingen kracht bij te zetten.  
 
       
  MyArt4You Een website voor kunstliefhebbers: verkoop en aankoop direct, peer-to-peer. Web-eisen: duidelijk, gebruikersvriendelijk en informatief. top
 
       
site   Best Man Standing Parket en Interieurbouw
Deze site is 'op afstand' gemaakt. Met duidelijke aanwijzingen, instructies en bestanden via e-mail was de site snel gerealiseerd. En nu makkelijk te beheren.
 
 
       
site   Niek Bruynzeel
zie boven, vernieuwd.
 
 
       
site   Antiek Restauratie  Al bestaat het bedrijf al sinds 1752, een website is toch nodig in deze moderne tijd. De opmaak van de site is van deze tijd; de kleuren en het lettertype van het logo geven aan dat het om een oud, gerenommeerd bedrijf gaat. Een mooi contrast.  
 
       
site   Joke Janssen Art Deze site is geheel vernieuwd, zie bovenaan.  
 
       
site   Open klooster Door haar stijl en opmaak geeft deze site een voorproefje van een stilte-bijeenkomst. De site kan eenvoudig worden aangepast voor toekomstige, nieuwe plannen.  
 
       
site   Tho Jongh en Frans Blind
Deze site is in 2014 aangepast omdat Flash op de i-Pad niet werkt. Meteen vernieuwd, ook wat de technische kant (html5) betreft.
top
 
       
site   Kunstzin Diemen Vernieuwde website (maart 2010) van een jonge vereniging van 50 beeldende kunstenaars. De site is overzichtelijk, uiteraard ook informatief en de navigate is divers en gebruikers-vriendelijk.  
 
       
site   ResaArt is een website van een beeldend kunstenares, Gina Miltenburg-Andringa, bekend als Resa. Op een aantrekkelijke en rustige manier is haar kunst duidelijk te zien. RitzDzign heeft ook de foto's van haar werk gemaakt voor deze site.  
 
       
site   Born to Be wil, na een jaar ervaring als starter, zich richten op de zakelijke markt. Vandaar een gehele revisie van het ontwerp en inhoud. Gelet op de betaalbare prijzen die wij bieden, is een make-over geen probleem.  
 
       
site   Sloten Service heeft een site die meerdere doelstellingen heeft: vindbaar zijn voor mensen die een acuut probleem hebben, voor mensen die preventieve maatregelen willen treffen en voor bedrijven met specifieke wensen.  
 
       
site   Red Flag is een stoere maar toch ook toegankelijke business-site geworden. De kernachtige teksten worden ondersteund door de afbeeldingen, die relevant moesten zijn maar ook qua stijl en uitstraling een eenheid moesten vormen.  
 
       
site   Josha Zwaan, een andere kijk op handelen, heefteen site laten maken voor haar werk als andragoloog en coach. Nog eens een bewijs dat afstand voor ons geen rol speelt... Josha woont namelijk in Zutphen. top
 
       
site   Schuilkerk De Hoop
zie boven, vernieuwd.
 
 
       
site   Adrianart Kunstenares Anneke van Schoor heeft haar site door ons een complete make-over laten ondergaan. Deze kleurrijke site toont haar werk op een frisse, vrolijke manier. Een site die geheel bij haar en haar werk past.  
 
       
site   MD&A Coaching, een website die past qua stijl en opmaak bij een professionele aanpak. De navigatie doet recht aan de (met zorg en vakkundigheid) gekozen inhoud van de site.
 
 
       
site   FAN, Franse Artiesten in Nederland
Ter ondersteuning van de promotie van een bijzondere expositie is deze site (in twee talen) ontworpen... uitnodigend, modern en duidelijk.
 
 
       
site   Kunstroute Diemen is een website van dit evenement in Diemen. Op deze site zie je informatie hierover en ook een overzicht van de eerdere kunstroutes. Het logo dat we hebben ontworpen is in kleur gemaakt, kunst met een grote K.  
 
       
site   AvK Website van AmstelveenKunst, een kunstenaarsvereniging. Deze website is voor onderhoud overgenomen door AVK zelf top
 
       
site   Born to Be Coaching en consultancy
"You name it, we make it" vormde de basis van het ontwerp van deze website voor een coach/consultant.
(deze site heeft een nieuwe look gekregen zie boven)
 
 
       
site   Madelon de Keizer laat op deze site kunstwerken zien, onderverdeeld in meerdere rubrieken. Daarnaast is er veel informatie over haar werk als schrijfster en historicus bij het NIOD. De site is in 3 talen.
Facelift in okt 2012
 
 
       
site   Gregorio Vallejo Deze website is vernieuwd  
 
       
site   Sint Lucas Werk van de leden en activiteiten van deze beroemde, oude kunstenaarsvereniging staan cen-traal in deze website. Deze site is inmiddels overgenomen en veranderd door de vereniging zelf  
       
site  

ToP Website van de vereniging van Poolse vrouwen. Deze website werd beheerd door de vereniging zelf.
Okt2012 hebben wij de website weer teruggekregen om hem weer in een goede structuur te zetten. zie boven.

 
 
       
site   Theatergroep Diemen Een grote groep enthousiaste mensen met een passie voor toneel verdient een mooie website waarin zij al hun activiteiten kwijt kunnen.
Deze website is overgenomen en veranderd door de vereniging zelf
top
 
       
site   Nordic Walking Diemen Een Is gestopt  
 
       
site  

Ellenka-Art Ellen ten Kate Een website die wat technieche achtergrond betreft verouderd was.

Deze site is vernieuwd in februari 2014.

Zie boven

 
 
       
site  

Yvonne Leeman
website vernieuws,

sterk verouderd. Zie boven 2016

 
 
       
site   Krystyna van de Water - Wilczynska De helderheid van de schilderijen van deze kunstenares wordt weerspiegeld in het ontwerp van deze site. Site door de persoon zelf overgenomen  
 
       
site   Rico D'Rozario is een bekende naam in de wereld van de fotografie, met name op het gebied van (pop-, funk-, jazz-, RnB, soul-, hiphop-) muziek.  
 
       
site   Astrid Douma Op deze kunst-website worden de opvattingen van de eigenaresse over haar kunst-beoefening weerspiegeld in de vormgeving... los, elegant, vrij. Ook helder en direct.  
 
       
site   Magda Wieclawska ( helemaal vernieuwd, zie boven)  
 
       
site   Cock Buis In deze website worden de beelden van de kunstenaar eerst in het klein getoond. Vergrotingen kunnen met één muisklik worden bekeken top
 
       
site   Blue Lotus Deze website is geheel in de revisie gegaan, zie boven.  
 
       
site   Life Partners Zakelijkheid en helderheid staan op een website voor een makelaardij- en financieel adviseurs-bedrijf centraal.  
 
       
site   Kunstzin Diemen Uitgebreide website van een nieuwe vereniging van beeldende kunstenaars. Na een periode van drie jaar is de site vernieuwd... zie hierboven.  
 
       
site   ERBOLINE visuele communicatie Onvrede met een eerdere, trage website met teveel flash-elementen resulteerde in een opdracht voor een complete re-make. De site is niet alleen sneller maar de portfolio van dit grafisch bedrijf is nu helder en duidelijk.  
 
       
site   Robin van Jole mental coach In deze website vertelt een mental coach over zijn werkwijze. Hier komt een combinatie van zakelijkheid en vriendelijkheid door de opmaak van de site volledig tot zijn recht.  
 
       
site   Niek Bruynzeel
Deze site is vernieuwd, zie hierboven.
top
 
       
site   Katy Olivia Make-up Artist Een site die qua vormgeving en uitstraling de talenten weergeeft van een vooraanstaande visagiste. (deze site heeft inmiddels overgenomen door een andere ontwerper)  
 
       
site   KunstWebDiemen Deze is geheel vernieuwd, zie boven.  
 
       
site   Meer-kunst Deze site is vernieuwd, zie boven.
 
 
       
site   Harf Art was aan een facelift toe, Geheel vernieuwd (zie boven)  
 
       
site   Democraten Diemen Deze website is gemaakt in opdracht van een politieke partij, Democraten Diemen.  
 
       
site   Tho Jongh en Frans Blind Na het vertrek van twee kunstenaars uit Den Ilp naar Portugal is deze duo-website geheel vernieuwd, tevens in drie talen gemaakt. Zie hierboven ... top
 
       
site  

liedje de Rooij Haar Website vernieuwd, zie boven. 2016

Sterk verouderd

 
 
       
site   Guido La Rooij
Is geheel vernieuwd, Zie boven
 
 
       
site      
 
       
site     top
 
       
       
witvak vak geld
  pen draden
  puzzel potloden
vak vak