wie zijn wij
werkwijze
design
grafische vormgeving
prijzen
portfolio
recensies
alg. voorwaarden
contact
 


 
   

werkwijze

Tijdens een oriƫnterend gesprek worden uw wensen en doelstellingen besproken. Hierbij geldt vooral uw richtlijnen v.w.b. stijl, vorm en kleurgebruik. De vormgeving is meestal gebaseerd op uw eigen huisstijl of op basis van afbeeldingen en gewenste kleurencombinaties. Natuurlijk is de uitstraling van de site cruciaal en de inhoud belangrijk maar ook de eenheid, de samenhang en duidelijkheid van het eindproduct. Wij maken op basis van al uw wensen kosteloos een offerte.

E.e.a. wordt met u doorgesproken in gewone taal dus u wordt niet geconfronteerd met vak-jargon. Wij vinden het belangrijk dat u zich bij ons op uw gemak voelt zodat u ons goed kunt vertellen wat u wilt. Na een kennismakingsgesprek, waarin u ons duidelijk maakt wat uw wensen zijn, bouwen wij de website. Als het nodig is kunnen wij u hierin ondersteunen door teksten en foto-werk aan te dragen.

De ontwikkeling van uw site kunt u op internet, on-line volgen. Tijdens het ontwerp en de bouw van uw site hebben wij veelvuldig contact met u hierover.